Følg Viasat Norge

Hvorfor vi digger Daniel Høglund

Blogginnlegg   •   jan 24, 2014 16:19 CET

For en halvtime siden visste ikke Daniel Høglund at det fantes et afrikansk mesterskap i håndball, nå sitter han i kommentatorboksen og kommenterer semifinalen mellom Tunisia og Egypt. 

Det skjer ofte i TV at man må snu seg raskt. Tekniske problemer, kommunikasjonssvikt eller sykdom er sånt som skjer. I dag, en time før kampen, fikk programsjef Christian Ramberg beskjed om at det ikke var mulig å sende lydfeeden med en engelsk kommentatorstemme. Hva i all verden gjør man da?

Å skaffe en kommentator er vanskelig nok i seg selv. Det er ikke mange som kan nok om en idrett eller har formidlingsevnen til en slik jobb. Daniel Høglund er en av dem.

Han hadde nok likt å få litt bedre tid til å forberede seg. Men, da mikrofonen ble skrudd på hørtes han ut som han ikke har gjort annet de 10 siste årene enn å kommentere afrikansk håndball. 

Det var heller ikke tvil hvem vi ville bruke som programleder da vi spilte inn Super Bowl-serien der norske fotballspillere får prøvd seg på en trening med amerikansk fotball. Sjekk ut Daniel med kaffekoppen i regnværet på Jordal Amfi her: http://www.nettavisen.no/sport/article3741416.ece

Vi tar hatten av for Daniel som er så dyktig, kunnskapsrik og sporty! 

Du vil også se Daniel som programleder for Nordic Fight Night på Viasat 4 lørdag 1.februar kl 19.30 og Super Bowl på Viasat 4 søndag 2.februar kl 22.00.