Gå videre til innhold
NFL to the people

Blogginnlegg -

NFL to the people

Interessen rundt amerikansk fotball bare øker og øker, og det synes vi som har tv-rettighetene er kjempegøy! Likevel ønsker vi at enda flere skal få øynene opp for denne fantastiske idretten.

Vi tenkte den beste måten å få folk til å lære nye ting på er å få de til å le. Derfor kom vi opp med konseptet rundt en web-serie, der norske fotballkjendiser får prøve seg mot de tøffeste og største gutta i Oslo Vikings og Vålerenga Trolls. Hvem vil ikke se det?!

Resultatet ble en utrolig morsom web-serie i fire deler som vi viser i samarbeid med Nettavisen.

Se første episode her: http://www.nettavisen.no/sport/article3741416.ece

Tøffe fotballkjendiser

Det var ikke lett å få med fotballspillere. Det var ikke mange som turte å ta utfordringen vår (vi nevner ikke navn). Det sier mye om motet til de fem fotballkjendisene som faktisk møtte opp: Andrè Bergdølmo, Ronny Deila, Bernt Hulsker, Petter Belsvik og Ibba – toppscoreren fra BodøGlimt.

Fotballkjendisene var kjempetøffe som tok utfordringen vår og vi ble spesielt imponerte over Andrè Bergdølmo og Ibba som overlevde hele treningen. Tre av fem måtte gi seg før det hele var over: Bernt Hulsker fikk en lei forkjølelse allerede i garderoben, Ronny Deila måtte gi seg på oppvarmingen og Belsviken fikk utvisning da han løp inn i kameramannen.

Takk til

Vi har også blitt store fans av Oslo Vikings og Vålerenga Trolls etter innspillingen. Makan til flinke og kule gutter skal man lete lenge etter.

Det var ikke uten grunn til at vi valgte Parkas Production til å gjøre denne web-tv-produksjonen. Parkas er utrolig dyktige historiefortellere og til tross for at det var fem ulike fotballkjendiser og tretti fotballspillere på banen klarte de å fange opp alle situasjonene på teip. Det var ikke en del av planen at fotograf Per Yngvar Holm skulle havne midt i en takling slik at både han og kamera fløy til hver sin kant.  Likevel har web-serien blitt bedre enn vi drømte om på forhånd.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold

Relaterte events