Gå videre til innhold
Dansk supertalent imponerer i Formel 1

Nyhet -

Dansk supertalent imponerer i Formel 1

Den danske nykommeren Kevin Magnussen sjokkerte alle da han kjørte inn til en andreplass i sitt aller første Formel 1-løp. Denne knallsterke debuten blir nå regnet som en av de beste debutene noensinne og Magnussen seiler opp som en av de sterkeste kandidatene til å bryte Sebastian Vettels seiersrekke.

Til helgen kjøres Malaysia Grand Prix i Kulala Lumpur og Viasat Motor HD og Viaplay sender direkte fra treninger, kvalifisering og hovedløp.

Far og sønn 

Det er kanskje ingen overraskelse at Kevin Magnussen har blitt et supertalent. Som sønn av Jan Magnussen har Kevin vokst opp i Formel 1-sirkuset. Pappa Magnussen kjørte tre Formel 1-sesonger på 90-tallet, den første sesongen også for McLaren. Kevin har allerede slått sin fars beste plassering, som var en sjetteplass i Canada Grand Prix i 1998.

- Jeg har stor tro på Kevin og blir ikke overrasket om han kommer til å vinne løp i år. Kanskje det skjer allerede til helgen i Malaysia? Spør kommentator i Viasat Motor HD, Atle Gulbrandsen.

Den nye Hamilton

Mange eksperter sammenligner nå den unge dansken med legenden Lewis Hamilton som også debuterte med en pallplass. Hamilton vant verdensmesterskapet i 2008.

- Jeg tror Kevin Magnussen kommer til å bli en fremtidig verdensmester, og han er et bevis for at også vi oppe i nord kan lykkes i asfaltracing. La oss håpe vi får en nordmann i F1 om noen år også, sier Gulbrandsen. 

Oversikt over sendetider Malaysia Grand Prix: 

Fredag 27. mars klokken 02.55 Trening 1 
Fredag 27. mars klokken 06.55 Trening 2
Lørdag 28. mars klokken 05.55 Trening 3
Lørdag 28. mars klokken 08.45 Kvalifisering
Søndag 29. mars klokken 09.30 Hovedløp

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold