Gå videre til innhold
Hele The Masters blir tilgjengelig for alle

Nyhet -

Hele The Masters blir tilgjengelig for alle

Torsdag 10. april starter årets utgave av The Masters. Både fjorårets vinner Adam Scott og utfordrer Rory Mcllroy er favoritter til å ikle seg den grønne vinnerjakken. The Masters vil i år være fritt tilgjengelig for alle på ViaplayViasat Sport viser hele turneringen på TV og kanalen åpnes for alle Viasats golfkunder fra torsdag 10. april til søndag 13. april. 

The Masters som spilles på den berømte og legendariske Augusta-banen omtales av mange som årets store høydepunkt for golfinteresserte. Banen er berømt for sin vakre arkitektur og det har gjennom tidene vært knyttet ekstra mye prestisje til å det å løfte Augusta-trofeet og å få klubbjakken til odel og eie. 

Hele The Masters fritt tilgjengelig på Viaplay

Viaplay vil tilby hele The Masters, også onsdagens par 3-turnering, fritt på viaplay.no. Eneste man trenger å gjøre er å registrere en brukerprofil på viaplay.no

- The Masters er sesongens første Major og et av golfårets definitive høydepunkt. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne by på nettopp denne turneringen slik at enda flere kan få øynene opp for hvor fascinerende og spennende golfsporten er, sier administrerende direktør Rikard Steiber i Viaplay.  

Alle Viasats golfkunder får sett The Masters på TV

Fordi enkelte golfkunder kun har  tilgang til Viasat Golf har Viasat valgt å åpne Viasat Sport fra 10. april for alle Viasats golfkunder på Viasats egen satelittplattform samt tilbudt alle som distribuerer Viasat Golf å gjøre det samme. Årsaken til at Viasat Golf ikke har anledning til å vise The Masters er at kanalen er en felles europeisk kanal og at man ikke har rettigheter til å vise The Masters i alle landene Viasat Golf er tilgjengelig.

Kommentatorer er Per Haugsrud og Hallvard Flatland.

Sendetider på Viasat Sport og Viaplay

Onsdag 9. april klokken 21.00: Par 3-turnering. 

Torsdag 10. april klokken 21.00.

Fredag 11. april klokken 21.00.

Lørdag 12. april klokken 21.00.

Søndag 13. april klokken 20.00. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold