Gå videre til innhold
Hvem vinner verdens mest kjente idrettsarrangement?

Nyhet -

Hvem vinner verdens mest kjente idrettsarrangement?

I helgen gjennomføres verdens mest kjente idrettsarrangment, Monaco Grand Prix. Tross en Mercedes-dominert sesong tror Viasats Formel 1-kommentator, Atle Gulbrandsen, på at Renault og Sebastian Vettel kan vinne i Monaco. Viaplay og Viasat Motor sender alt av treninger, kvalifiseringer og hovedløp fra Monaco Grand Prix. 

Monaco Grand Prix er et av de mest prestisjefylte løpene å vinne, og for en Formel 1-fører kan en seier i Monaco bety like mye som å vinne hele mesterskapet sammenlagt. 

- Det er alltid noe spesielt med Monaco Grand Prix, og det er ingen tvil om at dette er et vanskelig og spektakulært løp. Samtidig er det kanskje litt synd at det er nettopp Monaco som får mest oppmerksomhet da det sjelden er det mest spennende løpet i sesongen. Årsaken til det er at forbikjøringer er nesten umulig, sier Gulbrandsen. 

Mercedes-dominans

Etter omfattende regelendringer og nye motorer har Mercedes dominert fullstendig så langt i år. Laget har vunnet alle de fem løpene så langt i år.

Nico Rosberg vant det første løpet i Australia, mens lagkamerat Lewis Hamilton stakk av med de fire neste. Rosberg har i tillegg til seieren fire andreplasser, og ligger kun tre poeng bak Hamilton i sammendraget. Fernando Alonso ligger på tredjeplass hele 51 poeng bak. 

Kan Vettel ta årets første seier? 

På fjerdeplass sammenlagt i år ligger fire ganger verdensmester Sebastian Vettel, med fire poeng bak Alonso. Han har en solid jobb å gjøre om han skal ta sin femte tittel på rad. 

Tross dårlige resultater så langt i år har Gulbrandsen trua på Vettel i Monaco

- Monaco så spesielt at noen kan slå til selv med en dårlig bil. Jeg tror vi skal se spesielt opp for Sebastian Vettel i helgen, sier Gulbrandsen. 

  • Kvalifiseringen ser du lørdag 24. mai fra kl. 13.55, DIREKTE på Viasat 4 HD og Viaplay.
  • Løpet ser du søndag 25. mai fra kl. 13.30, DIREKTE på Viasat 4 HD og Viaplay.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold