Gå videre til innhold
Jamie Carragher
Jamie Carragher

Nyhet -

​Jamie Carragher fortsetter hos MTG

Den britiske fotballeksperten Jamie Carragher vil igjen være en del av MTGs Champions League-lag når kvartfinalene begynner.

Den tidligere Liverpool-kapteinen var i helgen involvert i en uheldig episode hvor han spyttet etter en annen trafikant. Videoen gikk verden rundt, og konsekvensen av den hendelsen var i første omgang at Carragher ikke var en del av MTGs TV-dekning av tirsdagens åttedelsfinale mellom Manchester United og Sevilla.

Carragher har senere unnskyldt seg og beklaget sin oppførsel mot familien og jenta, og han har også vært i samtaler med Sky Sports i England, hvor han også er ansatt som ekspert. Og nettopp Carraghers måte å håndtere saken på er årsaken til at han igjen vil være å se på MTGs plattformer i fremtiden.

Peter Nørrelund, som er CEO i MTG Sport, forklarer beslutningen slik.

– Jeg har nettopp snakket med Jamie Carragher, som også til meg har beklaget sin oppførsel i helgen. Det skal ikke herske noen tvil om at han angrer dypt på episoden og er rystet over sin egen oppførsel.

– Jamie har unnskyldt overfor den pårørende familien som han også er i dialog med, da de står i en vond situasjon der de blant annet blir sjikanert på sosiale medier. Det er en riktig vond situasjon, men når det er sagt så mener jeg ikke det er riktig at en enkelt feiltagelse skal ha så alvorlige konsekvenser at vi ikke lengre kan ha Jamie Carragher med på laget. Derfor er han tilbake på fotballbanen for MTG når de spilles kvartfinaler i starten av april. Hvilke kamper han vil være til stede på vil bli besluttet på fredag, når vi vet hvilke lag som møtes, sier Nørrelund.

Emner

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464