Gå videre til innhold
Kan Vettel avgjøre Formel 1-sesongen allerede i Belgia GP?

Nyhet -

Kan Vettel avgjøre Formel 1-sesongen allerede i Belgia GP?

Søndag 25. august kjøres det prestisjetunge Belgia Grand Prix på Spa-Francorchamp. Etter halvkjørt sesong er spørsmålet alle stiller seg om det er mulig å ta igjen Sebastian Vettel eller om hans fjerde VM-tittel allerede er i boks? Belgia GP vises i sin helhet på Viasat Motor HD og Viaplay.

 - Belgia Grand Prix er det første løpet etter sommerferien og markerer starten på høstsesongen. Det knyttes stor spenning til Sebastian Vettel og om han er på vei mot sin fjerde strake VM-tittel. Jeg tror det, men håper det blir spenning om gullet helt frem til det siste løpet i Brasil i november, sier Atle Gulbrandsen i Viasat Motor. 

Det er mange grunner til at Vettel har hatt en sterk sesong. Vettels bil, Red Bull RB9, har blant annet vist seg å ha en sterkere konstruksjon enn konkurrentene så langt. Vettel selv har navngitt bilen «Hungry Heidi» etter supermodellen Heidi Klum.

 - Formel 1 handler ikke bare om kvaliteten på bilene. Skal utfordrerne ha en sjanse for å nå pallen må de også vippe Vettel ned fra den mentale tronen. Formel 1 er en mental idrett på samme måte som sykkel og ski. For å vinne må man tro på seg selv, og så langt er det Vettel som er sterkest i troen, sier Gulbrandsen. 

Belgia Grand Prix er et av nitten løp (grand prix) som danner verdensmesterskapet i Formel 1. Belgia Grand Prix er nummer elleve i rekken. 

Viasat Motor og Viaplay følger treningsrunder, kvalifisering og hovedløpet. 

Kommentatorer: Atle Gulbrandsen og Thomas Schie 

Sendetider Belgia GP:

Fredag 20:00: Trening 1
Fredag 21:45: Trening 2
Lørdag 13:55: Kvalifisering
Søndag 13:30: Hovedløp

Lørdagens kvalifisering sendes i redigert opptak på Viasat 4 kl 16:30. Redigert opptak av søndagens hovedløp sendes på Viasat 4 kl 17:00.

Kontaktinfo: 
Atle Gulbrandsen
atle@atlegulbrandsen.com 
905 17 602


Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold