Følg Viasat Norge

Mer rallycross, Nascar og speedway på Viasat og Viaplay

Nyhet   •   jan 14, 2015 10:06 CET

Viasat og Viaplay forlenger rettighetene til å vise VM i rallycross, Nascar og speedway. Avtalene sikrer at Viasat og Viaplay fortsatt vil være Norges fremste leverandør av eksklusiv motorsport i flere år fremover.

Forlengelsen av rettighetsavtalene til VM i rallycross, Nascar og speedway gjelder inneværende sesong og fram til og med 2018. Viasats omfattende rettighetsportefølje vises i all hovedsak på Viasat Motor og Viaplay. VM-runden på Lånke-banen i Stjørdal vil i år som i fjor vises direkte på Viasat 4.

- Motorinteresserte nordmenn forventer at Viasat og Viaplay til enhver tid leverer de mest attraktive motorrettighetene. At vi nå forlenger tre av våre nøkkelrettigheter viser vi at vi tar motorfansen på alvor. VM i rallycross med verdensmester Petter Solberg og stortalentet Andreas Bakkerud i spissen har en stor og raskt økende tilhengerskare i Norge. Nascar føyer seg inn i rekken av store amerikanske idretter vi tilbyr, mens speedway har lange og stolte tradisjoner i motor-Norge, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i MTG Sport.