Følg Viasat Norge

Se Zlatan mot Messi i 3D på Viasat 3D

Nyhet   •   nov 18, 2011 09:29 CET

Onsdag 23 november viser Viasat AC Milan-FC Barcelona på 3D-kanalen Viasat 3D. Med Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi i spissen for hvert sitt lag er det klart for et stjernespekket og avgjørende oppgjør om gruppeseieren i gruppe H. Kampen starter klokken 20.45 på Viasat 4, Viasat Sport HD, Viaplay og i 3D på Viasat 3D.

Milan og Barcelona jakter begge førsteplassen i gruppe H i UEFA Champions League. Med hele fem fulltreffere i gruppespillet leder Barcelonas Lionel Messi toppscorerlisten i turneringen, men Milans Zlatan Ibrahimovic halser like etter med tre scoringer så langt. Bokaktuelle Zlatan har stilt seg svært kritisk til Lionel Messi og disposisjonene Pep Guardiola har gjort på vegne av Zlatans tidligere klubb Barcelona. Det er med andre ord klart for et europeisk mestermøte med mye spenning og følelser involvert førstkommende onsdag.

Viasat lanserte sitt 3D-tilbud som Norges første regulære 3D-tjeneste i desember 2010 i samarbeid med Samsung og SES-Astra. Viasats 3D-tilbud består av direktesendt sport og tilgang til leiefilmer via Viaplay. Viasat har tidligere vist golf, ishockey og fotball i 3D-kvalitet. For å se Viasat 3D trenger man en 3D-klar TV, 3D-briller og en Viasat HD-mottaker. Viasats 3D-kanal er tilgjengelig for sport, film og Gull-kunder på Viasats satellitt-plattform, samt for Viasats Gull-kunder hos Altibox. I tillegg vises kampen på pubene Horgans i Oslo og Absolute Bar i Halden. Viasats 3D-tilbud består også av en rekke leiefilmer. Tilgang til 3D-filmene får man via Viaplay på Viasats HD-mottakere.

Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group, den internasjonale underholdnings-kringkastingsgruppen med størst geografiske utbredelse i Europa. MTGs Viasat Broadcasting driver 28 fri-tv-kanaler i 11 land og 38 betal-tv-kanaler i 32 land. Betal-tv-kanalene blir distribuert på Viasats egne satellitt-tv-plattformer i ni land, samt via tredjeparts-distributører (inkludert kabel, satellitt og IPTV) og internett. Disse fri-tv- og betal-tv-kanalene/plattformene når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land. MTG er også hovedaksjonær i Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster (CTC Media – Nasdaq: CTCM).

Modern Times Group er et selskap i vekst med salgsinntekter på 13,1 milliarder SEK og driftsresultat på 2,4 milliarder SEK i 2010. MTGs klasse A- og B-aksjer er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm (MTGA og MTGB).