Gå videre til innhold
Ny markedsjef i Viasat: Siw Verner-Carlsson
Ny markedsjef i Viasat: Siw Verner-Carlsson

Nyhet -

​Siw Werner-Carlsson blir ny markedssjef i Viasat

Viasat rekrutterer fra egne rekker og ansetter Siw Verner-Carlsson som ny markedssjef. Siw har lang fartstid fra MTG, hvor hun har hatt flere stillinger, blant annet som grafisk designer og konseptutvikler. Siw kommer fra stillingen som Brand Manager og har jobbet med Viasats merkevarer og kommunikasjon i alle kanaler. 

Viasat går inn i en spennende periode fremover, med nye måter å distribuere sportsinnholdet på og en relansering av sportskanalene senere i år. Branding og markedsaktiviteter vil være helt essensielt i denne prosessen, og Siw vil ha en viktig rolle i prosjektet.

«Siw har definitivt både den nødvendige kompetansen og lidenskapen som skal til for å løfte markedsarbeidet i Viasat videre, og det blir spennende å jobbe tettere med Siw i hennes nye rolle i Viasat», sier administrerende direktør i Viasat, Vegard Klubbenes Drogseth.

«Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle markedsarbeidet i Viasat og MTG. Markedsføringsledelse i dag er noe helt annet i forhold til hva det var, i dag må man tenke mer som en fotballmanager der strategi, pasninger og spillemønster endres raskt. Det er utrolig spennende å få jobbe med så sterke merkevarer i en bransje i kontinuerlig utvikling», sier påtroppende markedssjef i Viasat, Siw Verner-Carlsson.

Emner

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464