Gå videre til innhold

Nyhet -

Slik blir sportsvåren 2016 hos Viasat

Europeisk toppfotball, noen av verdens største golfturneringer, motorsport og amerikansk fotball er bare smakebiter av det som venter sportsentusiaster våren 2016 hos Viasat.

Fotball

Høsten 2015 styrket Viasat fotballtilbudet sitt betraktelig da rettighetene til den spanske toppserien La Liga, italienske Serie A og den spanske cupen Copa Del Rey ble sikret. Dette er rettigheter som spiller på lag med nåværende rettigheter som franske Ligue 1 og Æresdivisjonen. Og dersom du synes høsten 2015 var over gjennomsnittet er det bare å glede seg til våren.

Fotballåret 2016 ble sparket i gang allerede nyttårshelgen i La Liga der blant annet storkampen mellom Real Madrid og Valencia ble spilt. Kampen endte 2-2. I uke en ruller ballen videre og det sendes 25 direktesendte fotballkamper fra Serie A, La Liga og Copa Del Rey.

I tillegg til europeisk toppfotball vil privatlandskamper til blant andre stjernenasjonen Brasil sette farge på våren.

Fotballåret 2016 på Viasat starter 2. januar, kampene fordeles mellom Viasat Fotball, Viasat Sport og Viaplay. 


Golf

I golfssfæren er det endelig duket for Ryder Cup i 2016. Den gjeve turneringen spilles kun annethvert år og i 2016 er det klart for et av golfernes store høydepunkt. Ved siden av Ryder Cup spilles Major-turneringene, Europatour, Asian Tour og vår egen Suzann Pettersen spiller på verdens gjeveste tour for kvinner.

Den amerikanske LPGA-touren utgjør rundt 30 turneringer, inkludert fem majors. Pettersen har i en årrekke vært blant de aller beste og vi gleder oss til å følge henne i de største turneringene hun spiller i året som kommer.

Golfåret 2016 på Viasat starter torsdag 7. januar på Viasat Golf.


Motorsport

2015 ble et knallår for motorsporten hos Viasat, og vi setter ingen bremser på når vi stiller til start i 2016. Selv om det fremdeles er noen måneder til asfalten ligger bar og lukten av svidd gummi setter seg, er det flere høydepunkter å se frem mot. 

Formel 1: Sesongstarten går i år, som i fjor, under Australia Grand Prix. Lewis Hamilton kan skilte med sammenlagtseier de to siste sesongene, og det blir spennende å se om briten markerer seg fra begynnelsen i år også. Et av vårens høydepunkt i Formel 1 er Monaco Grand Prix. Dette er det mest luksuriøse løpene av dem alle, og også den store publikumshiten. 

MotoGP: Fjorårets MotoGP sesong ble fantastisk med en spennende kamp mellom Jorge Lorenzo, Valentino Rossi og Marc Marques. Vi satser på at årets sesong blir minst like spennende, og alle løpene ser du direkte på Viasat Motor og viaplay.no.

NASCAR: USAs nest største TV-sport etter amerikansk fotball er NASCAR, og alle de 36 løpene ser du direkte på Viasat Motor og viaplay.no. Superstjerner som Dale Earnhardt Jr., fjorårsvinner Kyle Busch, Jimmie Johnson, Danica Patrick og de rundt 40 andre sjåførene konkurrerer mot hverandre på alt fra superspeedways til korte short tracks og road courses hvor man svinger til både høyre og venstre. Sluttspillet The Chase sørger for at spenningen holder seg helt til finalen i Miami i november.

Det beste av motorsport: Viasat Motor og viaplay.no sender også alle Grand Prix-rundene i Speedway direkte, i tillegg til V8 Supercars fra Australia som har rykte på seg for å by på den beste racingen på planeten. Også supportklassene til Formel 1 som GP2 og Porsche Supercup blir sendt, i tillegg til Moto2 og lag-VM i Speedway.

Motorsport sendes på Viasat Motor og Viaplay.


Viasat All American

NFL: Sesongen er kort og intens, og grunnpillet av årets sesong er akkurat ferdig. Det er nå klart hvem som går til sluttspillet i NFL, der samtlige gjenstående lag ønsker å ta seg til årets høydepunkt, Super Bowl. I Wild Card-runden viser vi tre av fire kamper på Viasat Sport, mens du kan se samtlige kamper på Viaplay. Super Bowl 50 kan du se på Viasat 4 den 7. februar.

NFL sendes på Viasat Sport og Viaplay

NHL: Mats Zuccarello herjer for New York Rangers og Andreas Martinsen er på vei til å etablere seg i Colorado Avalanche. Det har med andre ord aldri vært et bedre tidspunkt å følge NHL på for oss nordmenn.

I Western Conference har Dallas Stars sett ustoppelige ut, men både Chicago Blackhawks og Los Angeles Kings lurer i bakgrunnen. Blir dette sesongen hvor vi får en norsk Stanley Cup-vinner for første gang?

NHL sendes på Viasat Sport, Viasat Hockey og Viaplay.


Boksing

Viasat er hovedleverandør av boksing i Norge, og gir deg stevner fra Norden med norske boksehåp som Tim-Robin Lihaug og Kai Robin Havnaa, samt stevner fra det store utland med verdensstjerner som Vladimir Klitsjko og Tyson Fury. Norges boksedronning Cecilia Brækhus er også ventet tilbake i ringen i 2016. Hennes kamper sendes som Pay Per View på Viaplay og Viasat-plattformen.

Viasat boksesendinger sendes på Viasat Sport og Viaplay.


UFC

Like før jul sikret MTG rettighetene til Ultimate Fighting Championship. UFC vil i hovedsak bli vist på Viaplay, og i begynnelsen vil UFC bli vist kostnadsfritt for alle kunder med Viaplay-konto. Enkelte stevner vil også bli vist på Viasat Sport.

I tillegg til alle live-stevnene har MTG også rettigheter til magasiner, pre-shows og mye annet UFC-innhold.

UFC sendes i hovedsak på Viaplay, men enkelte stevner vil bli sendt på VIasat Sport.


Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899