Gå videre til innhold
«Double Impact»: Brækhus og Klitschko går i ringen 28. november

Nyhet -

«Double Impact»: Brækhus og Klitschko går i ringen 28. november

Brækhus bokser på stevnet til Wladimir Klitschko som nå er bekreftet flyttet fra 24. oktober til 28. november. Stevnet i Düsseldorf vises som Pay per View på Viaplay.no og Viasat Parabol.

Returen til bokseringen, som skulle funnet sted 24. oktober, ble forskjøvet da Vladimir Klitschko pådro seg en skade sist uke. The First Lady bokser på samme stevne hvor Vladimir Klitchko møter britiske Tyson Fury til tittelkamp om tungvektstitlene i WBO, WBA, IBO og IBF.

Brækhus har ikke vært i ringen siden 29. november i fjor der hun forsvarte sine titler mot tyske Jennfer Retzke, en kamp hun vant poeng og også pådro seg et benbrudd.

Hvem som blir Brækhus motstander i Düsseldorf 28. november bekreftes om kort tid.

- Jeg er veldig klar for å bokse igjen og ser frem mot stevnet i Düsseldorf. Jeg har trent mye de siste månedene og endelig skal jeg igjen få vise hva jeg er god for, sier Cecilia Brækhus.

«Double Impact» fra Düsseldorf sendes som Pay Per View i de nordiske landene. I Norge, Sverige, Danmark og Finland kan stevnet ses via Viasats satelittplattform, eller på nett via strømmetjenesten Viaplay. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899