Følg Viasat Norge

Tor Andrè Thomassen klar for European MMA 7

Nyhet   •   nov 07, 2013 08:16 CET

Torsdag 7. november går European MMA 7 av stabelen i Århus, Danmark, og vil bli sendt direkte på Viasat Sport HD og Viaplay. Norske Tor Andrè Thommasen er klar for å møte den danske motstanderen Mulenga Chanda. 

- Vi tror det blir en spennende kamp med mye slagvekslinger. Motstander virker fysisk sterk og er en god allround fighter, men vi tror Tor Andrè vil være bedre på alle områder, sier Thomassens manager, Ståle Nyang. 

Thomassen har trent og ladet opp til kampen på Tiger Muay i Thailand med sin personlige trener Jonas Søderlund som motivator og styrketrener. 

- Etter en flott proffdebut i England i fjor sommer får Tor Andrè her muligheten til å vise seg frem for et kresent skandinavisk publikum. Dette blir en viktig kamp for Tor André, både med tanke på en bra motstander med hjemmefordel og at dette er en vektklasse der også andre norske fightere ønsker å være på toppen av næringskjeden, sier ekspertkommentator i Viasat Sport, Ole Edvard Pedersen. 

European MMA 7 er det største MMA-arrangementet i Norden hvor fremadstormene unge utøvere får en mulighet til å vise hva de kan. 

- Norge har historisk fostret megastjerner som Joachim Hansen og Jon Olav Einemo, nå har vi endelig fått en arena der up-and-coming fightere kan vise seg frem for norske fightfans på Viasat Sport. Kveldens fightcard er blant de sterkeste jeg har sett i European MMA, så her er det bare å glede seg til full action, sier Pedersen. 

Les mer om European MMA 7s fight card her: http://eumma.dk/european-mma-7/

European MMA kan du se på Viasat Sport HD og Viaplay torsdag 7. november kl 21.00