Følg Viasat Norge

Trygve Rønningen tiltrer den nyopprettede stillingen som administrerende direktør for MTG Norge

Nyhet   •   mai 20, 2015 10:30 CEST

Som meddelt i en pressemelding fra det internasjonale underholdningskonsernet MTG har det skjedd flere endringer i MTGs ledelse, og Trygve Rønningen har blitt ansatt som administrerende direktør i MTG Norge.

Fra og med i dag er Trygve Rønningen ansvarlig for MTGs fri-tv-, betal-tv og radio-virksomheter i Norge, mens Jonas Karlén har blitt ansatt som administrerende direktør for Viaplay med start 18. august, basert i Sverige.

I pressemeldingen sier MTGs administrerende direktør og konsernsjef Jørgen Madsen Lindemann: «Endringene gjenspeiler vår vilje til å dra fordel av medievaner i rask endring i våre markeder, ettersom seing av tv og video i økende grad skjer på internett, mobil og andre plattformer. Gjennom flere kontaktflater fører dette oss enda nærmere vårt publikum takket være vårt unike tilbud av underholdningsprodukter. Vår moderne organisasjon må derfor kombinere lokal gjennomføring med sentrale konsernfunksjoner som kan drive synergier og operasjonell effektivitet. Kombinasjonen av landsorganisasjoner, den digitale akseleratoren MTGx, og innholdsvirksomheten Nice er et vinnerkonsept.»

De fleste av de nyopprettede stillingene ble fylt med interne ansettelser, noe som beviser styrken og dybden i ledergruppen. Disse begavede og erfarne lederne vil nå jobbe for å utvikle sine lokale organisasjoner, og forme samarbeidet med de sentrale konsernfunksjonene så vi får fullt utbytte av den nye organisasjonen.»

Har du flere spørsmål eller ønsker en kommentar fra Trygve Rønningen?

Kontakt:

Nils Gjerstad

Group Public Relations Manager

______________________________________

MTG Corporate Communications

610 Chiswick High Road

London W4 5RU, UK

Tel: +44 (0) 20 8742 5021

Mob: +44 (0) 7834 215 306

nils.gjerstad@mtg.com

www.mtg.com

Twitter: @nilsgjer

Facebook: facebook.com/mtgab