Følg Viasat Norge

Verdens beste basketliga starter i kveld

Nyhet   •   okt 29, 2013 09:02 CET

Endelig er det sesongstart for verdens beste basketliga! Natt til onsdag kastes NBA-sesongen i gang med storkampen Miami Heat - Chicago Bulls på Viasat Fotball HD og Viaplay kl  01.00. Viasat Fotball HD og Viaplay vil sende tre direktesendte kamper hver uke.

Spørsmålet alle basketfans stiller seg er om superstjernen Lebron James og hans Miami Heat blir mestere for tredje år på rad.   

Indiana Pacers, anført av Peal George, og Chicago Bulls, med Derrick Rose i comeback-humør, blir trolig de sterkeste utfordrerne til Miami Heat i Eastern Conference. I Western Conference er veteranlaget San Antonio Spurs og Oklahoma Thunder med storscoreren Kevin Durant blant favorittene.

Alt ligger til rette for en fantastisk spennende sesong i NBA.

NBA på Viasat Fotball HD

Årsaken til at NBA legges på Viasat Fotball HD er at vi ikke ønsker å svekke dagens store tilbud av amerikansk idrett på Viasat Sport. Hver helg sendes NHL, NFL og boksing. Ved å legge NBA på Viasat Fotball HD får kunden enda flere valgmuligheter uten at det øvrige sportstilbudet svekkes, sier sportsjef i Viasat, Stian Kleppo.

Det blir direktesendte kamper fredag, lørdag og søndag gjennom hele sesongen.

Den første uken er det imidlertid fire kamper:

29.10 Miami Heat – Chicago Bulls 01.00 Viasat Fotball HD/Viaplay
01.11 Brooklyn Nets – Miami Heat 01.00 Viasat Fotball HD/Viaplay
02.11 Dallas Mavericks – Memphis Grizzlies 01.30 Viasat Fotball HD/Viaplay
03.11 Miami Heat – Washington Wizards 00.00 Viasat Fotball HD/Viaplay