Følg Viasat Norge

Vettel jager sin femte strake seier og VM-tittelen i Japan

Nyhet   •   okt 11, 2013 08:31 CEST

Søndag 13. oktober fortsetter Formel 1-sirkuset i Suzuka, Japan. Sebastian Vettel har gjort rent bord de siste fire løpene og jager nå sin femte strake seier og VM-tittelen. Japan Grand Prix sendes i sin helhet på Viasat Motor HD og Viaplay.

- Vettel har hatt en fantastisk sesong. Han har kjørt veldig bra, han sitter i den beste bilen og alt klaffer. Da blir han vanskelig å slå, sier Viasats motorekspert Atle Gulbrandsen.

Lykkes Vettel med å vinne i Japan og Fernando Alonso havner på 8. eller dårligere, sikrer Vettel seg sin fjerde VM-tittel fire løp før Formel 1-sesongen offisielt er over i Brasil i november.

- Jeg tror ikke Vettel kommer til å avgjøre det i helgen, men han kommer nok til å sikre VM-tittelen ganske snart. Det mest interessante for publikum er selvsagt om vi har en kamp om tittelen frem til det siste løpet, men jeg tror ikke vi får oppleve det i år, sier Atle Gulbrandsen.

Japan Grand Prix er et av nitten løp (grand prix) som danner verdensmesterskapet i Formel 1. Japan Grand Prix er nummer femten i rekken. 

Hovedløpet fra Japan Grand Prix sendes på Viasat Motor HD og Viaplay søndag 13. oktober kl 07.30. Redigert opptak av søndagens hovedløp sendes på Viasat 4 kl 17:00.