Gå videre til innhold
Vettel lukter på Schumachers rekord

Nyhet -

Vettel lukter på Schumachers rekord

Belgia Grand Prix ble en lett match for Vettel og han ser nå ut til å være på vei mot sin fjerde strake VM-tittel i en alder av bare 26 år. Viasats motorekspert Atle Gulbrandsen tror Vettel kan slå Schumachers gamle rekord.

Michael Schumacher er den mestvinnende i Formel 1-sportens historie med sju VM-titler og 91 seirer. Tyskeren tok sin siste VM-tittel i 2004, da han var 35 år gammel. Vettel har dermed ni år på seg til å ta fire nye VM-titler. Atle Gulbrandsen, kommentator for Viasat Motor, mener dette er fullt mulig for en sjåfør som Vettel.

- Da Michael Schumacher tok sin sjuende VM-tittel tenkte jeg at vi aldri kommer til å oppleve dette igjen. Men nå som Vettel er i ferd med å ta sin fjerde strake VM-tittel i en alder av bare 26 år, så tror jeg han kan slå Schumacher, sier Gulbrandsen

Til tross for Vettels suksess har han en sterkere konkurranse enn det Schumacher opplevde i sin tid. Vettel har hatt en sterk sesong, men har kun vunnet 5 av 11 løp. Det er ikke sannsynlig at han vil slå sin egen rekord på 11 seire i en sesong i år.

- Det er stor forskjell på det vi opplever med Vettel nå, og det vi opplevde med Schumacher for ti år siden. Den gangen vant Schumacher de fleste løpene lett, og det var ikke særlig spennende. Nå er alle løpene veldig spennende, sier Gulbrandsen.

Italia Grand Prix

Vettels rekordjakt fortsetter videre i Italia Grand Prix fredag 6 september. Viasat Motor og Viaplay sender live fra treninger, kvalifisering og hovedløp. Viasat 4 sender kvalifisering i opptak lørdag kl 18:00 og høydepunkter søndag kl 17:00. 

Hovedløpet i Italia Grand Prix sendes søndag 8 september kl 13.30 på Viasat Motor og Viaplay.

Oversikt sendetider:

Fredag 06.09 09:55 Viasat Motor  Trening 1
Fredag 06.09 13:55 Viasat Motor  Trening 2
Lørdag 07.09 13:55 Viasat Motor  Kvalifisering
Søndag 08.09 13:30 Viasat Motor Hovedløp 

Vi tar forbehold om at sendetidene kan endre seg. Se mer informasjon om sendetidene til Viasat Motor her

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold