Følg Viasat Norge

Viasat lanserer fotball-podcast

Nyhet   •   jan 17, 2014 08:03 CET

Hvis du er en av dem som aldri får nok av fotball, lanserer Viasat podcasten som passer for deg. Hver uke fremover vil Viasats ekspertkommentatorer gå i dybden på aktuelle temaer og ta pulsen på fotball-Europa.

Roar Stokke, Jan Åge Fjørtoft og Rune Bratseth er tre av ekspertene som har tatt reisen fra Champions League-studio til lydstudio.

  - Det er en sann fryd og en stor utfordring, å få mene så bredt om fotball som podcastkonseptet tillater, sier Roar Stokke.

Populært

Podcasten ble pre-lansert før jul og har allerede blitt populær blant lytterne.

Etter at femte episode ble lagt ut torsdag kveld var Viasat Fotball Podcast nummer én i kategorien Sport på iTunes, og nummer fem i Populære podcaster.

  - Suksessen viser at det er et marked for dypere og mer omfattende diskusjoner om fotball. Det er vel heller ingen ulempe at lytterne kan få med seg programmet hvor som helst, når som helst, sier programleder i Viasat Fotball Podcast, Mikael H. Groven.

Ny episode

Ny episode ble lagt ut i går med Roar Stokke, Arnstein Friling og Mikael H. Groven. Hovedtemaet for episoden er Gullballen, Cristiano Ronaldo, og hvorfor ingen Premier League-spillere er å finne på årets FIFA-lag?

Podcasten er tilgjengelig på nett (http://viasatfotball.castmate.fm/) og på iTunes.

Følg Viasat Fotball på Facebook her: https://www.facebook.com/viasatfotball