Følg Viasat Norge

Viasat og Nettavisen samarbeider om Super Bowl-serie med norske fotballkjendiser

Nyhet   •   jan 09, 2014 12:27 CET

På en regnværstung mandag i november inviterte Nettavisen og Viasat gamle fotballhelter til å være med på en trening i amerikansk fotball med Oslo Vikings og Vålerenga Trolls. Resultatet kan du følge i en fire episoder lang web-serie som vil bli publisert på nettavisen.no.  

Serien er ment som en innføring i amerikansk fotball og en oppladning mot finalerundene i NFL og selve finalen, Super Bowl, som går av stabelen 2. februar på Viasat 4 og Viaplay.

Fotballheltene som tok Nettavisens og Viasats utfordring var: Ronny Deila, Andrè Bergdølmo, Petter Belsvik, Ibba Laajab og Bernt Hulsker. Programleder er P4s Daniel Høglund. 

Teaseren til serien er lagt ut her

Kvartfinaler

I helgen kan du se kvartfinalene i NFL live på Viasat Sport HD og Viaplay. Av de åtte lagene som har kvalifisert seg til kvartfinaleplass er det knyttet mest spenning opp mot favorittene Denver Broncos og Seattle Seahawks.

Les mer om kvartfinalene her

Sendetider kvartfinaler NFL, Viasat Sport HD og Viaplay:

Lørdag 11.februar kl 22.30: Seattle Seahaws – New Orleans Saints
Søndag 12.februar kl 02.00: New England Patriots – Indianapolis Colts
Søndag 12. Februar kl 19.00: Carolina Panthers – San Fransisco 49ers
Søndag 12 februar kl 22.30: Denver Broncos – San Diego Chargers

De fire vinnerne av disse kampene møtes i semifinaler, som er siste hinder på veien til Super Bowl XLVIII 2. februar. Det årlige Super Bowl er verdens største enkeltstående sportsevent. Livesendingen har over 110 millioner tv-seere i USA og er dermed USAs mest sette tv-program.