Gå videre til innhold
Viasat og Viaplay viser alt fra NHL

Nyhet -

Viasat og Viaplay viser alt fra NHL

Natt til torsdag 9. oktober er verdens beste ishockeyliga er tilbake på Viasat-kanalene og Viaplay  Totalt skal det spilles 1230 kamper før sluttspillet i april, og Viasat-kanalene og Viaplay viser tilsammen rubbel og bit. Natt til 10. oktober sender Viasat 4 oslogutten Mats Zuccarello Aasen og NY Rangers aller første kamp i årets serie.

NHL øker stadig i popularitet i Norge og mye av grunnen til det er den amerikanske hockeyseriens eneste nordmann, Mats Zuccarello Aasen, mener Mikael H. Groven, Viasats NHL-ekspert. 

- Mats Zuccarello Aasen er den beste norske spilleren som noen gang har spilt i NHL. Det er mye takket være fjorårssesongen, der Zuccarello Aasen ble poengkonge i tradisjonsrike New York Rangers. I grunnserien ble det 59 poeng (19 mål) på 77 kamper. Mats bidro også i sluttspillet, der Rangers gikk helt til Stanley Cup-finalen, sier Groven. 

Til tross for at Zuccarello Aasen har fått ny kontrakt, og har bikket 20 millioner i årslønn, tror ikke Groven vi får se Rangers i Stanley Cup-finalen i 2015. 

- Boston Bruins feiler ikke to år på rad. Videre blir det spennende å følge nye trenerne som Mike Johntsone i Pittsburgh Penguins og Barry Trotz i Washington Capitals. I øst blir det også interessant å se om Montreal kan fortsette sin positive utvikling, og kan vi ha en liten ”Dark Horse” i utskjelte New York Islanders? Spør Groven. 

Til tross for mange gode lag i øst mener likevel Groven at favoritten fra East Conference i år som i fjor er Boston Bruins. I West Conference er han derimot ikke like sikker:

- Fra det sterke vest er kandidatene flere. Selv om ingen lag har klart å gå til topps to år på rad siden Detroit Red Wings på midten av 90-tallet, er Los Angeles Kings en av favorittene også i år. Hockeylandskapet i glohete California er knallsterkt, så se også opp for Anaheim Ducks og et såret dyr i San Jose Sharks. Litt lengre inn i landet har vi sluggere som St. Louis Blues og Chicago Blackhawks. Alle disse fem lagene har kapasitet til å gå hele veien, med Colorado Avalanche som en liten joker, sier Groven. 

Mye kan skje før de 1230 kampene i grunnspillet er ferdigspilt og vi står med fasiten over hvem som går videre til sluttspill. Det eneste som er sikkert er at vi har veldig mange timer med verdens beste ishockeyliga foran oss.

Oversikt over sendetider sesongstart NHL 2014/2015

Se fullstendig oversikt over sendetider på Viasats sportskanaler her: http://www.viasat.no/sport/tv-guide-sport/tv-guide-direktsendinger

Se fullstendig oversikt over sendetider på Viaplay Sport her: http://viaplay.no/sport/ishockey/nhl

St. Louis Blues vs NY Rangers sendes natt til fredag 10. oktober kl 02.00 på Viasat 4. Les mer om kampen her: http://www.viasat4.no/sport/nhl-st-louis-blues-new-york-rangers


Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold