Følg Viasat Norge

Viasat sikrer seg håndball-EM i 2016 og 2018

Nyhet   •   jun 28, 2012 09:20 CEST

Viasat Broadcasting har sikret seg eksklusive rettigheter til europamesterskapet i håndball i 2016 og 2018 for både kvinner og menn. Rettighetene inkluderer sendinger på fri-tv og betal-tv, samt mobile enheter og internett.

Kampene fra de to mesterskapene vil bli vist på Viasats fri-tv- og betal-tv-kanaler, samt på web-tv-tjenesten Viaplay. Som en del av avtalen skal Norges kamper, semifinalene og finalen sendes på fri-tv. I tillegg blir det omfattende studio- og høydepunktsendinger. Avtalen gjelder hele Skandinavia.

Rettighetene omfatter også kvalifiseringskampene til EM i 2014, 2016 og 2018.

Det norske kvinnelandslaget er regjerende europamestere for kvinner, mens Danmark er regjerende europamestere for menn. Håndball-EM for kvinner i 2016 arrangeres i Sverige.

– Håndball er en veldig populær sport i Skandinavia med en stor og lojal tilhengerskare. Vi er henrykt over å ha sikret oss disse rettighetene, og vi kommer til å tilby kvalitetssendinger fra mesterskapene til et bredt publikum. Dette er enda et bevis på vårt engasjement i arbeidet med å tilby vår seere det beste sportsinnholdet på mange kanaler og plattformer, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.