Gå videre til innhold
Viasat Sport viser Nordea Masters

Nyhet -

Viasat Sport viser Nordea Masters

Viasat Sport har sikret seg rettighetene til å vise Nordea Masters direkte. Nordea Masters (tidl. Scandinavian Masters) er Sveriges og Skandinavias stolthet når det kommer til profesjonell golf. Turneringen var en av de aller største på 90-tallet og nå ligger alt til rette for at populariteten og mye av renomeet er tilbake på Bro Hof Slott GC .

- Etter at turneringen flyttet til Bro Hof Slott Golf Club har det kun vært svenske vinnere. I år stiller en god del store spillere stiller til start, deriblant Sergio Garcia og vår egen Knut Børsheim, så feltet er ganske åpent. Banen passer bergenseren Børsheim meget bra lengdemessig og dette er en glimrende mulighet for Børsheim til å få en etterlengtet opptur, sier golfkommentator i Viasat, Fredrik Caspar Kracht.

Scandinavian Masters ble første gang spilt i 1991 og har raskt etablert seg som en av de mest prestisjefylte turneringene på PGA European Touren. Banen er et mesterstykke, og med tanke på dens lengde og utforming er Bro Hof Slott GC et monster i internasjonal golf. Konkurransen spilles under navnet Nordea Masters og er nå en av de største publikumstrekkerene av totalt 50 løp på den europeiske golfturen. Ifølge arrangørene er det kun British Open som tiltrekker flere tilskuere.

Sendetider på Viasat Sport:

Onsdag 6. juni og torsdag 7. juni klokken 14.00-18.00.

Fredag 8. juni og lørdag 9. juni klokken 13.30-17.30.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold