Gå videre til innhold
Zuccarello vil gi alt for den nye treneren

Nyhet -

Zuccarello vil gi alt for den nye treneren

NY Rangers og Mats Zuccarello Aasen åpner NHL-sesongen borte mot Phoenix Coyotes 3.oktober direkte på Viasat Hockey HD og Viaplay. Zuccarello Aasen sier han ser frem til sesongstarten.

- Det er alltid spennende å lade opp til en ny sesong. Jeg føler meg i meget god form og har fått trent bra i hele sommer, både på og av isen. For min egen del blir det å holde fokus på mine arbeidsoppgaver på isen og hvordan jeg kan få backet opp gutta og laget best mulig, sier Zuccarello Aasen til Viasat.

Zuccarello Aasen kom tilbake til Rangers midt i forrige sesong etter et opphold hos den russiske klubben Metallurg. Rangers hadde en skuffende start på forrige sesong, og Zuccarello Aasen ble hentet inn for å gi klubben flere strenger å spille på midt i den noe amputerte fjorårssesongen. Rangers klarte til slutt play off.

I sommer fikk Rangers ny trener, Alain Vigneault, og Zuccarello Aasen en ny ettårskontrakt verdt 1,2 millioner dollar. Zuccarello Aasen sier han vil gi alt for den nye treneren.

- Når jeg er på isen skal jeg gi alt for laget og lagkompisene mine. Vi er et team og vi må vite at alle gir 100% for hverandre. Vi har en ny trener og vi kommer til å gjøre det vi kan for at han får en god start på sesongen, sier Zuccarello Aasen.

Kampen mot Phoenix Coyotes sendes på Viasat Hockey HD og Viapaly direkte kl 04.05. 


Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold