Gå videre til innhold
Belgia GP: Kan Alonso vinne med en bil han selv er misfornøyd med?

Pressemelding -

Belgia GP: Kan Alonso vinne med en bil han selv er misfornøyd med?

Søndag 2. september er Formel 1-sirkuset endelig tilbake med Belgia GP på Viasat-plattformen. Årets Formel 1-sesong har så langt vært tidenes jevneste, og selv om Fernando Alonso nå leder er ingenting avgjort. Søndagens løp på banen Spa-Francorchamps går for å være førernes favorittbane. Viasat Motor og Viaplay følger treningsrunder, kvalifiseringen og hovedløpet direkte.

Den belgiske banen Spa-Francorchamps er en god gammeldags bane som følger det bølgede terrenget i Ardennene. Banen er spesielt kjent for den elskede og fryktede Eau Rouge-svingen, trolig den mest krevende svingen på noen racerbane i verden.

- Belgia GP er en av sesongens virkelig store høydepunkter. Jeg har tidligere sagt at Montreal er fansens favoritt fordi løpene der er mest spennende. Monaco er utvilsomt det mest glamorøse løpet, men Belgia er definitivt førernes favoritt. Spørsmålet alle stiller seg er om Alonso kan fortsette å beholde ledelsen med en bil som han selv har sagt at ikke er rask nok i hele år, sier kommentator Atle Gulbrandsen i Viasat.

Kommentatorer i Belgia er Atle Gulbrandsen og Thomas Schie.

Sendetider Belgia GP:

Fredag 31. august klokken 09.55: Treningsrunde 1. Viasat Motor og Viaplay.
Fredag 31. august klokken 13.55: Treningsrunde 2. Viasat Motor og Viaplay.
Lørdag 1. september klokken 10.55: Treningsrunde 3. Viasat Motor og Viaplay.
Lørdag 1. september klokken 13.55:Kvalifisering. Viasat Motor, Viaplay og Viasat Sport HD.
Søndag 2. september klokken 13.00: Hovedløpet. Viasat Motor , Viaplay og Viasat Sport HD.

Lørdagens kvalifisering sendes i redigert opptak på Viasat 4 klokken 16.30. Redigert opptak av søndagens hovedløp sendes på Viasat 4 klokken 17.00.
 

Related links

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relaterte nyheter