Gå videre til innhold

Pressemelding -

Første 3D-sending fra PGA-touren vises på Viasat 3D

Under Sony Open på Hawaii førstkommende helg har man for aller første gang muligheten til å oppleve en direktesendt PGA-runde i 3D. Sony Open på Hawaii har samlet store navn som Vijay Singh og Ernie Els. Turneringen tilbys også i standard kvalitet på Viasat Golf og via nett på viasatondemand.no.

Viasat lanserte Norges første regulære 3D-tjeneste 16. desember 2010. Med golf fra Waialae Country Club er det nå klart for den aller første direktesendte sendingen fra PGA-touren på kanalen Viasat 3D.

Hele seks kamerarigger er på plass på den eksotiske banen for å gi seeren en optimal 3D-opplevelse. Det er et overraskende sterkt startfelt som stiller på Hawaii til Sony Open. Så å si samtlige av de beste fra Australia er med, inkludert Adam Scott, Robert Allenby og Stuart Appelby. I tillegg stiller publikumshelten John Daly på startstreken. Sydafrikanerne og verdensstjernene Ernie Els og Tim Clark vil selvsagt også gjøre alt for å forhindre amerikansk seier ute på øyene. Hyggelig gjensyn blir det også med tidligere verdensener Vijay Singh og svenske Jesper Parnevik.

 I tillegg til golf og ishockey vil Viasat også tilby direktesendte kamper i 3D fra UEFA Champions League fra og med slutten av inneværende sesong. Kanalen Viasat 3D er kostnadsfritt tilgjengelig for alle Viasats sportskunder. Via leiefilmtjenesten Viasat OnDemand tilbys også animasjonsfilmer som Det regner kjøttboller og sci-fi- og skrekkfilmer i 3D. Man får tilgang til Viasat OnDemand ved å koble HD-mottakeren til internett. Filmene koster 59 kroner per stykk og er tilgjengelige i 24 timer. Viasats HD-mottakere er allerede klare for å ta imot 3D-signaler via satellitt og nett. Man trenger derfor kun en 3D-TV og 3D-briller for å se 3D-innhold på TV-skjermen.

 – Vi er overbevist om at 3D-opplevelsen er en ny og spektakulær opplevelse for våre kunder. Har man en 3D-TV, 3D-briller, HD-mottaker og sportsabonnement kan man som Viasat-kunde se frem mot flere filmer, fotball, ishockey og nå også golf i 3D, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

 Viasat 3D vil sende direkte fra turneringen på lørdag 15. januar og søndag 16. januar, som er Sony Opens to siste dager. Viasat Golf vil vise hele turneringen i standard bildekvalitet. Sendingen på Viasat Golf starter torsdag 13. januar. Viasat 3D er kun tilgjengelig for Viasats satellitt-TV-kunder.

Emner

Kategorier


Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer. Med hovedkvarter i Stockholm er NENT Group en del av Modern Times Group MTG AB, et ledende internasjonalt digitalt underholdningskonsern som er notert på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ og ‘MTGB’). NENT Group er foreslått å bli notert separat på Nasdaq Stockholm.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold