Gå videre til innhold
Formel 1: Hvem vinner kveldsløpet i Singapores bygater?

Pressemelding -

Formel 1: Hvem vinner kveldsløpet i Singapores bygater?

Helgens Singapore Grand Prix er et av høydepunktene i Formel 1-sesongen. Løpet kjøres om kvelden i varme og svingete bygater, og er svært utfordrende for førerne. Fernando Alonso leder årets VM etter det som så langt har vært en rekordjevn sesong. Viasat Motor og Viaplay sender direkte fra treninger, kvalifisering og søndagens hovedløp. Viasat 4 sender kvalifiseringen og hovedløpet i redigert opptak.

I løpet av 2012 har hele sju forskjellige førere vunnet hvert sitt løp, og fortsatt er det seks førere som har en reell mulighet til å bli årets verdensmester. Lewis Hamilton har tatt inn på Fernondo Alonso i kampen om ledelsen i VM. Alonso vant Singapore Grand Prix i 2008 og 2010, og blir derfor en av favorittene til å vinne søndagens løp.

 -Løpet i Singapore er ganske nytt, men har allerede etablert seg som et av høydepunktene i sesongen. Det er heftig å se bilene kjøre gjennom den vakre byen i kveldsmørket, og den sene starten gjør også at nordmenn ikke må stå opp midt på natta for å få med seg løpet, sier Viasats Formel 1-kommentator Atle Gulbrandsen.

Sendetider Viasat Motor og Viaplay:

Fredag 21. september klokken 11.55: treningsrunde 1.
Fredag 21. september klokken 15.25: treningsrunde 2.
Lørdag: 22. september klokken 11.55: treningsrunde 3.
Lørdag 22. september klokken 14.55: kvalifisering. Også på Viasat Sport HD.
Søndag 23. september klokken 13.30: hovedløpet. Også på Viasat Sport HD.
Viasat 4 sender redigert opptak av kvalifiseringen lørdag klokken 17.30. Søndagens hovedløp sendes i redigert opptak klokken 17.00.

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relaterte nyheter