Gå videre til innhold
​Hareide fortsetter i UEFA Champions League

Pressemelding -

​Hareide fortsetter i UEFA Champions League

Viasat Sport styrker ekspertisen, og henter den påtroppende danske landslagssjefen Åge Hareide tilbake som ekspertkommentator i UEFA Champions League.

Hareide, som var kommentator og ekspertkommentator hos TV3 tidlig på 90-tallet, starter i sin nye jobb allerede 16. og 17. februar med åttedelsfinalene i verdens beste fotballturnering for klubblag.

- Viasat Sport er stolte av å hente hjem en av Norges dyktigste fotballeksperter. Han var en av de første ekspertkommentatorene på norsk TV da han jobbet i TV3, og vi er meget fornøyd med å få Åge tilbake i vårt ekspertkorps, sier sportssjef Stian A. Kleppo.

Åge Hareide går inn som makker til Roar Stokke. Daniel Høglund og Vidar Davidsen utgjør det andre kommentatorparet til Viasat Sport i UEFA Champions League.

Hareide ser frem til å jobbe med TV og UEFA Champions League ved siden av jobben som dansk landslagssjef.

- Viasat er en aktør med mange dyktige folk, et bra miljø og er et sted jeg har jobbet før. Det er fint for meg å kunne jobbe som ekspertkommentator inn mot de største kampene i Europa, sier Hareide.

Roar Stokke gleder seg også til å samarbeide med den danske landslagssjefen.

- Jeg ser frem til igjen å jobbe med en trenerkapasitet som Åge Hareide, med hans erfaring og innsyn i UEFA Champions League.

1. februar ble det også klart at Norges fremste ekspert på spansk fotball, Petter Veland, skal jobbe for Viasat Sport.

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899