Gå videre til innhold
Ingeborg Heldal gjør TV-comeback og blir Viasats nye filmekspert

Pressemelding -

Ingeborg Heldal gjør TV-comeback og blir Viasats nye filmekspert

Kulturjournalist og tidligere sjefsredaktør i Cosmopolitan Ingeborg Heldal er hentet inn som Viasat Films nye filmekspert. I tilllegg til å videreutvikle Viasat Films satsing i Norge skal Heldal sammen med svenske Hans Wiklund også lede Viasat Films nye filmprogram. Allerede i neste uke er Heldal, Wiklund og danske Søren Høy på plass i Venezia for å dekke byens berømte filmfestival for Viasat Film.

I høst fortsetter Viasats storsatsing på film, og det er ikke et hvilket som helst ekspertteam Viasat har sikret seg. Ingeborg Heldal, den svenske filmeksperten Hans Wiklund og den danske filmanmelderen Søren Høy vil gi skandinaviske filmentusiaster et helt nytt tilbud. 

Fra oktober skal Ingeborg Heldal og Hans Wiklund hver uke lede et rendyrket filmprogram på betal-TV-kanalen Viasat Film. I tillegg vil ekspertene snakke om film og diskutere med publikum på twitter og Facebook. Som en oppladning setter trioen neste uke kursen mot Italia og filmfestivalen i Venezia.   

- Jeg gleder meg utrolig til å jobbe med Viasat Film, og det er et privilegium å få jobbe med filmpersonligheter som Søren Høy og Hans Wiklund. Vi skal dekke film på alle plattformer, tilby interaktivitet til seerne og bringe en liten bit av Hollywood rett inn i stua til dem som ser på. Heldigvis for meg kan jeg også beholde paljettene på, da det blir intervjuer og oppdateringer fra alle de store filmfestivalene, sier Ingeborg Heldal.

Tidligere i år lanserte Viasat sitt nye filmprodukt Viasat Film med blant annet fem kanaler i HD, flere filmavtaler og et styrket filmtilbud på nett via Viaplay

- Vi er både glade og stolte over å kunne presentere Viasats nye filmeksperter i et konsept som endelig tar et helhetlig grep om film på TV, via streaming og i sosiale medier. Med dette ønsker vi å tydeliggjøre Viasats posisjon som markedets viktigste leverandør av de aller største filmopplevelsene uansett plattform, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.  

Related links

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold