Gå videre til innhold
MTG forlenger eksklusive golfrettigheter

Pressemelding -

MTG forlenger eksklusive golfrettigheter

MTG forlenger rettighetene til å vise PGA European Tour, The Ryder Cup, The World Golf Championship, The British Open Championship, The US PGA Championship, The LPGA og The Asian Tour. Rettighetene er gjeldende for Norden og Baltikum frem til og med 2018.

Forlengelsen av rettighetsavtalene betyr at MTGs rendyrkede golfkanal Viasat Golf og Viaplay vil fortsette å tilby mer enn 1200 timer direktesendt golf fra alle de største turneringene per år. Avtalen er anskaffet gjennom IMG Nordic.

- Det er en stor glede å meddele at vi forlenger avtalene tilknyttet flere av golfens   store nøkkelrettigheter. Med denne avtalen på plass fortsetter vi å gi kundene våre markedets definitivt sterkeste golftilbud på Viasat Golf og Viaplay, sier programsjef Christian Ramberg i MTG Sport.

- Viasat Golf og Viaplay tilbyr golfseerne et topp kvalitetsprodukt og rettighetseierne er glade for å fortsette det tette samarbeidet, sier Kristian Hysén, Senior Vice President of IMG Northern Europe.

Viasat Golf er en av MTGs premium betal-TV-kanaler. Kanalen sender mellom 12.00 og 02.00 hver dag. I forbindelse med større turneringer utvides sendetidene. I Norge er Viasat Golf tilgjengelig via parabol hos Viasat. På kabel-TV hos Canal Digital og Get, samt på IPTV hos Altibox, Telenor og NextGenTel. Alle MTGs golfrettigheter er også tilgjengelig for Viaplays kunder med sportspakken. 

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold