Gå videre til innhold

Pressemelding -

MTG sikrer Copa del Rey-rettigheter

Tirsdag ble det klart at MTG har sikret seg rettighetene til å vise Copa del Rey i Norge, Danmark og Finland de tre neste sesongene. Sendingene starter allerede i kveld på Viaplay.

Den spanske cupen er allerede i gang, og dette er den fjerde runden, hvor det spilles returoppgjør. Det første oppgjøret mellom Barcelona og Villanovense endte 0-0, mens resten av kampene denne uken er det første møtet mellom lagene.

Det spekuleres i hvorvidt Martin Ødegaard kan komme til å få prøve seg med Real Madrids førstelag i Copa del Rey-kampen mot Cadiz denne uken.

Om den unge drammenseren kommer på banen ser du det på Viasat Fotball, i likhet med den øvrige cupfotballen fra Spania.

Tirsdag begynner første sending med kampen mellom Reus – Atlético Madrid, før både Barcelona og Real Madrid skal i aksjonl på onsdag.

Alle kampene i Copa del Rey, til og med semifinalene, sendes på Viasat Fotball og Viaplay. Se kamoppsett og kanal på viasport.no.

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899