Gå videre til innhold
Rectify redder påsken!

Pressemelding -

Rectify redder påsken!

Fra produsenten bak Breaking Bad kommer den lovpriste krimserien Rectify til norske tv-skjermer. Og serien, som har sterke assosiasjoner til fjorårets populære podcast Serial, har premiere akkurat i tide til å redde påskeunderholdningen!

I Rectify møter vi Daniel Holden (Aden Young) som etter 19 år på dødscelle blir løslatt på grunn av en formalitet. Han kommer ut i en verden han ikke lenger forstår, og som overhodet ikke har glemt det brutale mordet på Daniels ekskjæreste. Klarer Daniel å bygge opp igjen livet sitt? Og ikke minst, får han beholde friheten?

Rectify er Sundance Channels første egenregisserte serie, og regissør Ray McKinnon har høstet en rekke utmerkelser for sin tilnærming til et følsomt, og langt ifra enkelt tema.


Nå kan du som en eksklusiv før-påske-gave fra oss, selv se de tre første episodene! Log inn på https://www.readytoair.net og nyt underholdningen.


Rectify har premiere på Viasat Crime onsdag 2. april kl. 22.00. For mer informasjon / pressemateriale kontakt undertegnede.


Vennlig hilsen,
Celine Normann
Pressekoordinator MTG 

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899