Gå videre til innhold
Tiger Woods i storform kjemper om nytt trofé på Viasat Golf

Pressemelding -

Tiger Woods i storform kjemper om nytt trofé på Viasat Golf

Ukens direktesendte PGA-turnering på Viasat Golf og Viaplay er Arnold Palmer Invitational. Nyforelskede Tiger Woods er for tiden i storform og favoritt til å heve trofeet i år som i fjor. Arnold Palmer Invitational vises direkte på Viasat Golf HD og Viaplay fra torsdag 21. mars til søndag 24. mars.

Arnold Palmer Invitational på Bay Hill Club & Lodgeer er en invitasjonsturnering hvor kun de 70 beste spillerne på fjorårets pengeliste blir invitert i tillegg til tidligere vinnere. Feltet teller totalt 120 stykker og regjerende mester er Tiger Woods. Seieren i 2012 ble på mange måter Tigers virkelige comeback på golfbanen. Etter et par år med mye problemer vant han til publikums store begeistring oppskriftsmessig turneringen på hjemmebane. Seieren ble Tigers syvende triumf, og med tanke på hans start på årets sesong er han å anse som den soleklare favoritten til å vinne i år igjen.

Arnold Palmer Invitational har historisk sett vært en turnering dominert av amerikanere. Siden starten har kun fem ikke-amerikanske spillere vunnet, og sist det skjedde var i 2011 da Martin Laird fra Skottland gikk seirende ut.

Sendetider Arnold Palmer Invitational på Viasat Golf HD og Viaplay:

Torsdag 21. mars klokken 20.00.

Fredag 22. mars klokken 20.00.

Lørdag 23. mars klokken 17.30.

Søndag 24. mars klokken 17.30.

 

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Kontakter

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold