Gå videre til innhold

Pressemelding -

Viasat Broadcasting signerer eksklusiv flerårig avtale med Nordisk Film

Viasat har fornyet en flerårig avtale med Nordisk Film som gir Viasats filmkanaler eksklusiv visningsrett til premierefilmer og arkivtitler på TV i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I avtalen inngår også rettigheter til å vise filmer på nettjenesten Viaplay

I Norge vil premierefilmer og arkivtitler fra Nordisk Film bli vist på Viasat Film-kanalene. I tillegg vil nettportalen Viaplay kunne vise arkivtitler. Viaplay er tilgjengelig på enheter med internettilgang, deriblant PC/Mac, smarttelefoner, nettbrett, Viasats HD-mottakere samt en rekke smart-TV-er.

Nordisk Films filmportefølje inneholder et bredt utvalgt av nordiske og internasjonale filmer, inkludert populære filmer som The Hunger Games, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 og Man on a Ledge. I tillegg kommer prisvinnende arkivtitler som An Education, Legenden om Bagger Vance og Mean Streets.

- Nordisk Film kan vise til noen av de aller største kassasuksessene i Norden og vi er naturligvis stolte over å kunne vise deres filmer på Viasat Film og på Viaplay. Ved å sikre visningsrettigheter til alle plattformene kan vi trygt si at vi tilbyr innhold av topp kvalitet til våre kunder hvor som helst og når som helst, sier CEO Hans-Holger Albrecht i MTG.

- Nordisk Film og Viasat har samarbeid i lang tid, vi er derfor svært fornøyde med at vi nå styrker forholdet ytterligere gjennom en forlengelse av våre avtaler. Vi er utrolig stolte over suksessen filmene våre oppnår hos det nordiske publikummet, og er veldig glade for at filmene nå får sitt hjem hos Viasat. Nå ser vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Viasat, nå og i årene som kommer, sier Kenneth Wiberg, distribusjonsdirektør i Nordisk Film.

 


Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold