Følg Viasat Norge

Viasat Film blir gratis i helga 7.-9. september

Pressemelding   •   sep 07, 2012 16:46 CEST

I helga åpner Viasat Film alle sine filmkanaler til de som er kunder hos Viasat, Altibox, Canal Digital Kabel-TV og Telenor. Seerne kan nå nyte gratis film hele helga, med mulighet til å forlenge friperioden ut oktober.

Friperioden starter på fredag og seerne kan da få med seg premierer på storfilmer som TinTin, Bridesmaids, Smurfene, Fright Night og Barnepiken. 

På lørdag klokka 20 får seerne en smakebit av filmfestivalen i Venezia når Viasat Film sender spesialprogrammet Venice Film Festival. Viasats nye filmeksperter, Ingeborg Heldal, Søren Høy og Hans Wiklund, har tilbragt uken i Venezia og truffet noen av filmverdens nye stjerner. Programmet inneholder intervjuer med skuespillere som blant annet Pierce Brosnan, James Franco, Shia LaBeouf og Susanne Bier.

For å få mer gratis film kan man registrere seg her og se de samme kanalene ut oktober: http://viasatfilm.awx.no/gratis2012/

Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.