Gå videre til innhold

Pressemelding -

Viasat fornyer flerårig avtale med Twentieth Century Fox

Viasat har fornyet en flerårig avtale med Twentieth Century Fox Television Distribution som omfatter rettighetene til å vise nyere filmer og arkivtitler på Viasats filmkanaler og via nettjenesten Viaplay.

Den fornyede avtalen mellom Viasat og Twentieth Century Fox Television Distribution gjelder det såkalte second pay-vinduet for filmer, og gir Viasat Film-kanalene muligheten til å vise Fox-filmer før de blir vist på fri-TV-kanaler, som eksempelvis TV3 og NRK. Viasat vil i tillegg ha tilgang til å vise titler fra Fox sitt arkiv på henholdsvis Viasat Film-kanalene, som klikkefilmer i Viasats HD-mottakere og på nettjenesten Viaplay. Viasat FIlm-kanalene er tilgjengelig på Viasats egen satellitt-TV-plattform, via kabel-TV og hos en rekke IPTV-leverandører. Viaplays abonnementsbaserte filmtilbud er tilgjengelig for alle på nett via PC/Mac, smarttelefoner, nettbrett og som applikasjon i en rekke smart-TV-er.

 - Twentieth Century Fox er kjent for å lage populære og folkekjære filmer. Vi er derfor veldig glade for å ha sikret oss en avtale som gir kundene våre store filmopplevelser fra Fox i mange år framover. Dagens filmfantaster vil selv velge hvor, når og hvordan de ser film - derfor har vi i tillegg sikret oss rettighetene til å tilby filmene via Viaplay-tjenestene i Viasats HD-mottaker og på nett, sier CEO Hans-Holger Albrecht i MTG.

 - Vi har samarbeidet med Viasat lenge og er utrolig fornøyde med at samarbeidet nå fortsetter med en ny flerårig lisensavtale. Samtidig som TV-markedet er i endring viser denne avtalen at vår satsing på tradisjonell betal-TV fortsetter, sier Gina Brogi, EVP of Worldwide Pay Television and Subscription Video on Demand for Twentieth Century Fox Television Distribution. 

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold