Gå videre til innhold
Viasat Golf sikrer seg hele US Masters

Pressemelding -

Viasat Golf sikrer seg hele US Masters

I år som i fjor har Viasat Golf sikret seerne muligheten til å følge klassikerturneringen US Masters fra Augusta National-banen 5.-8. april. Tiger Woods, Phil Mickelson og ikke minst Rory Mcllroy er alle favoritter til å ta med seg trofeet hjem fra turneringen mange omtaler som årets definitive golfhøydepunkt. US Masters vises på Viasat Golf og Viasat Sport HD.

Torsdag 5. april klokken 21.00 settes årets US Masters i gang, men allerede på onsdag kveld klokken 21.00 åpner festen med US Masters populære og uhøytidelige par 3-turnering på Viasat Golf. Viasat Golf og Viasat Sport HD følger turneringen direkte helt frem til avslutningen på søndag.  

-  Europas dominans er for øyeblikket vanskelig å akseptere for amerikanerene, derfor er kravet om hjemmeseier i US Masters ekstra stort i år. Augusta National er en bane med svært vanskelige green-områder, hvor det ved flere anledninger er bedre for spillerne å ha en 10-meters putt oppover enn en 2-meters nedover. På denne banen har erfaring spesielt stor betydning, man kommer derfor ikke utenom Tiger Woods og Phil Mickelson når favorittene skal velges. Begge kjenner banen som sin egen bukselomme. Til tross for dette er den aller største favoritten 22 år gamle nordirske Rory McIlroy, som nå også er nummer én på verdensrankingen. McIlroy ledet etter 3 runder i fjor, men hadde en forferdelig siste dag. I år tror jeg han holder hele veien. Han slår utrolig langt, noe som er en stor fordel på Augusta National. Får vi en drømmeduell mellom de tre sistnevnte på søndag er spenningen komplett, sier Viasats golfkommentator Per Haugsrud.

Sendetider:

Onsdag 4. april kl. 21.00: direkte på Viasat Golf.

Torsdag 5. april  kl. 21.00: direkte på Viasat Golf og Viasat Sport HD.

Fredag 6. april kl. 21.00: direkte på Viasat Golf og Viasat Sport HD.

Lørdag 7. april kl. 21.30: Direkte på Viasat Golf og ViasatSport HD.

Søndag 8. april kl. 20.00: Direkte på Viasat Golf og Viasat Sport HD.

Kommentatorer er Per Haugsrud og Hallvard Flatland.

Related links

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group, den internasjonale underholdnings-kringkastingsgruppen med størst geografiske utbredelse i Europa. MTGs Viasat Broadcasting driver 28 fri-tv-kanaler i 11 land og 38 betal-tv-kanaler i 32 land. Betal-tv-kanalene blir distribuert på Viasats egne satellitt-tv-plattformer i ni land, samt via tredjeparts-distributører (inkludert kabel, satellitt og IPTV) og internett. Disse fri-tv- og betal-tv-kanalene/plattformene når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land. MTG er også hovedaksjonær i Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster (CTC Media – Nasdaq: CTCM).

Modern Times Group er et selskap i vekst med salgsinntekter på 13,1 milliarder SEK og driftsresultat på 2,4 milliarder SEK i 2010. MTGs klasse A- og B-aksjer er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm (MTGA og MTGB).

Kontakter

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold