Gå videre til innhold
Viasat og Canal Digital Kabel-TV utvider samarbeidet

Pressemelding -

Viasat og Canal Digital Kabel-TV utvider samarbeidet

Viasat og Canal Digital Kabel-TV har inngått en flerårig utvidet distribusjonsavtale som innebærer at Canal Digital Kabel-TVs kunder fra 29. januar får tilgang til samtlige av Viasats kanaler i HD- og SD-kvalitet samt kanalenes arkivtjenester. 

Med denne utvidede distribusjonsavtalen på plass får Canal Digital Kabel-TVs kunder nå tilgang til hele 16 kanaler i HD-kvalitet. Kanaler som Viasat Fotball, Viasat Hockey, Viasat History og Viasat Explorer kommer inn som helt nye kanaler i Canal Digital Kabel-TVs tilbud. Distribusjonsavtalen betyr også at TV3 HD og Viasat 4 HD blir å finne i Canal Digital Kabel-TVs grunnpakke. Viasat-kanalenes arkivtjenester blir tilgjengelig via Canal Digital Kabel-TVs digitalbokser og inkluderer tidligere sendte programmer på alle Viasats kanaler. Alle som abonnerer på Viasats film- og sportskanaler vil etter hvert også få tilgang til filmer, sport og serier på nett med Viaplay.

- Vi er strålende fornøyde med å kunne tilby hele vårt underholdningstilbud i HD til Canal Digital Kabel-TVs kunder. Sluttspillet i UEFA Champions League, Cecilia Brækhus VM-kamper, NHL og Formel 1 er noen av høydepunktene som garantert vil glede Canal Digital Kabel-TVs kunder fremover. At Canal Digital også skal tilby Viasat-kanalenes arkivtjenester og etter hvert Viaplay, gjør denne avtalen ekstra spennende for oss, sier administrerende direktør Vegard K. Drogseth i Viasat.

- Avtalen med Viasat er viktig for oss, og vi er glade for å kunne utvide tilbudet av Viasats kanaler for våre kunder. Spesielt gledelig er det at kanaler som TV3 og Viasat 4 nå er tilgjengelig i HD-kvalitet, og at det tilkommer flere nye kanaler i det valgfrie tilbudet. For ikke å glemme at kundene våre får tilgang til Viasat Hockey og Viasat Fotball med UEFA Champions League. Vi tror at mange av kundene våre vil glede seg over dette, sier Haakon Li Dragland, Strategidirektør i Canal Digital Kabel-TV.

- Kort oppsummert dekker denne avtalen distribusjon av alle Viasats kanaler i både HD- og SD-kvalitet, den dekker både faste og valgfrie kanaler i grunnpakken, betal-tv-kanaler, programmer for tidsforskjøvet seing samt tv på nettbrett og PC. Det foregår også spennende diskusjoner mellom Viasat og oss om videre samarbeid fremover – ikke minst om Viaplay sitt rikholdige tilbud for Canal Digital Kabel-TVs kunder. Gjennom forhandlingene har vi funnet frem til gode løsninger på svært mange områder og vi ser frem til diskusjonene om hvordan tilrettelegge for Viaplay til det beste for våre kunder, avslutter Dragland.

TV3 HD og Viasat 4 HD inngår nå som en fast del av Canal Digital Kabel-TVs grunnpakke. Viasat Nature/Crime HD, samt nye tilskudd som Viasat Explorer HD og Viasat History HD, vil ligge som valgfrie kanaler i grunnpakken. Topptilbudet utvides ved at filmkanalene Viasat Film, Viasat Film Nordic, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Drama tilbys i HD. Sportspakken oppgraderes til HD-kvalitet og utvides med kanalene Viasat Fotball HD og Viasat Hockey HD. Viasat Golf HD vil fortsatt være tilgjengelig som tilvalgskanal, men vil også inngå i Viasat Sport-pakken og Viasat Total-pakken.

På bildet: Til venstre: Administrerende direktør Vegard K. Drogseth i Viasat. Til høyre: Strategidirektør i Canal Digital Kabel-TV Haakon Li Dragland.

Kontaktpersoner:

Canal Digital Kabel-TV: Strategidirektør Haakon Li Dragland. Telefon: 917 28 508. E-post:haakon-li.dragland@canaldigital.no.

Viasat: Presse- og informasjonsansvarlig Øystein Hygen Christensen. Telefon: 480 30 073. E-post: oystein.hygen.christensen@viasat.no.   

 

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert media

Relatert innhold