Gå videre til innhold
Viasat og TV 2 har inngått ny satellittavtale

Pressemelding -

Viasat og TV 2 har inngått ny satellittavtale

Viasat og TV 2 har i dag signert en ny distribusjonsavtale for TV 2s kanaler, inkludert TV 2 Zebra. I tillegg vil et syv dagers programarkiv bli tilgjengelig for Viasats satellitt-TV-kunder i løpet av året.

Avtalen innebærer blant annet at underholdnings- og sportskanalen TV 2 Zebra blir tilgjengelig for alle Viasats kunder allerede 1. mai. Hovedkanalen TV 2 HD, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Bliss, TV 2 Filmkanalen, TV 2 Sport, TV 2 Sport Xtra og TV 2 Barclays Premier League-kanalen vil inngå som tidligere i Viasats TV-tilbud. Viasats kunder vil i løpet av året også få tilgang til syv dagers programarkiv. Programarkivet inkluderer blant annet:

• Tilgang til TV 2s nyheter når som helst.

• Tilgang til TV 2s sportsnyheter når som helst.

• Kjent og kjær norskprodusert TV-underholdning.

• Norske og utenlandske serier.

Det eneste som kreves for å få tilgang til arkivet, er at en Viasat HD-mottaker er tilkoblet internett.

- Vi er glade for at vi er kommet til enighet med Viasat om en utvidelse og forlengelse av den eksisterende avtalen. Det er viktig for TV 2 å sikre at publikum får tilgang til alle våre kanaler, sier administrerende direktør Alf Hildrum i TV 2.

- Vi er svært fornøyde med å sikre kundene våre tilgang til hele TV 2s kanalportefølje. Særlig hyggelig er det å kunne ønske TV 2 Zebra og fredagskampen i Tippeligaen velkommen. At våre kunder også får tilgang til et syv dagers programarkiv fra TV 2s kanaler styrker ytterligere Viasats posisjon som leverandør av markedets bredeste tilbud av playkanaler og digitale tilleggstjenester, sier administrerende direktør Vegard K. Drogseth i Viasat.

Kontaktpersoner:

Rune Indrøy

Kommunikasjonsdirektør, TV 2 Gruppen AS

Telefon: 905 57 723.  

E-post: rune.indroy@tv2.no

Øystein Hygen Christensen

Presse og informasjonsansvarlig, Viasat

Telefon: 480 30 073

E-post: oystein.hygen.christensen@viasat.no

  

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold