Gå videre til innhold
Nicktoons - Harvey Beaks
Nicktoons - Harvey Beaks

Pressemelding -

Viasat og Viacom lanserer Nicktoons i Norge

Nå kommer Nicktoons, en av Nickelodeon networks populære kanaler, til Norge. Nicktoons tilbyr noen av verdens beste animasjonsserier, og allerede neste år er kanalen tilgjengelig på norske skjermer. Kanalen vil bli tilgjengelig for Viasat-kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland fra 1. februar 2017.

Nicktoons kan tilby sine unge seere eksklusive serier som Jimmy Neutron: Boy Genius, Back at the Barnyard og Sanjay og Craig.

Kanalen, som er tilgjengelig i 13 millioner husstander på verdensbasis, retter seg mot barn i alderen fire til ti år og viser en blanding av action, komedie og fantasianimasjon. I 2017 vil kanalen lansere enda flere serier, og serier som ‘Pig Goat Banana Cricket’ vil da bli kjent for kanalens unge målgruppe.

Kanalen vil være tilgjengelig som en 24-timers kanal og det norske publikumet kan se seriene med norsk tale.

Andrea Sahlgren, SVP og GM i Viacom Norden sier:

– Vi er svært fornøyde med å utvide samarbeidet vårt med Viasat, samt styrke familieunderholdningen for Viasat i Norden. Nicktoons er det perfekte tilskuddet til Nickelodeon og Nick Jr. som allerede er suksessfulle kanaler for unge målgrupper. Dette er det et skritt i riktig retning for å nå målet om å få alle kanalene til så mange nordiske husholdninger som mulig.

Vegard Drogseth, administrerende direktør i Viasat Norge gleder seg over den nye kanalen.

– Nicktoons gleder unge seere verden over, og å få denne kanalen til Norge og Norden for øvrig er en milepæl for oss. I vår kanalportefølje har vi nå alt fra nyskapende underholdning for barn til det nyeste fra filmlerreteti Hollywood, og ikke minst de største sportsøyeblikkene. Med andre ord har vi den beste underholdningen for alle aldersgrupper i våre kanalpakker, sier Drogseth.

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464