Gå videre til innhold
Viasat og Viaplay forlenger sine eksklusive rettigheter til Formel 1

Pressemelding -

Viasat og Viaplay forlenger sine eksklusive rettigheter til Formel 1

Viasat og Viaplay har forlenget sine eksklusive rettigheter til Formel 1 i Norge, Sverige og Danmark frem til 2018. Avtalen inkluderer tradisjonell lineær broadcasting, i tillegg til mobile enheter og internett. Viasat har hatt rettighetene i Skandinavia siden 2005.

Formel 1 er en av verdens største tv-idretter og har en enorm popularitet verden over. I 2013 fulgte 450 millioner seere Formel 1-sirkuset.

- I am delighted we have managed to continue our successful relationship and hope that together we can continue to grow the Formula One base”, sier Bernie Ecclestone, CEO av Formula One Group.

- I Norge er Formel 1 den største motorsporten på tv og har hatt en trofast seerskare i alle år. Vi er glade for at vi kan fortsette å tilby verdens største motorsport for våre kunder i tre nye år, sier CEO i Viasat Norge, Vegard K. Drogseth.

Formel 1-rettigheten sendes i Norge på betal-tv-kanalen Viasat Motor og strømmetjenesten Viaplay. Alle med internettilgang i Norge har tilgang på Viaplay. Betal-tv-kanalen Viasat Motor er tilgjengelig på Viasats parabolplattform og via tredjeparts kabel og fiber-leverandører som Canal Digital Kabel, Get, Altibox, Telenor og Homebase. 

Related links

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold