Gå videre til innhold
Viasat og Viaplay forlenger sine eksklusive rettigheter til UEFA Champions League i Skandinavia

Pressemelding -

Viasat og Viaplay forlenger sine eksklusive rettigheter til UEFA Champions League i Skandinavia

Viasat Broadcasting og Viaplay har forlenget sine eksklusive rettigheter til UEFA Champions League i Norge, Sverige og Danmark. Avtalen gjelder til og med sesongen 2017/2018. Rettighetene inkluderer fri-tv og betal-tv i tillegg til mobile enheter og internett.

- Vi er glade for at vi kan fortsette vårt lange samarbeid med UEFA og TEAM Marketing frem til våren 2018. Dette betyr at Viasat vil ha de komplette rettighetene sammenhengende i 26 år, noe som er unikt i UEFA Champions League-historien, sier sportsjef i Viasat, Stian Kleppo.

I tillegg til UEFA Champions League inkluderer også rettighetene den årlige UEFA Super Cup i august som spilles av vinneren av forrige sesongs UEFA Champions League og vinneren av UEFA Europa League, i samme periode.

- UEFA Champions League er verdens beste klubblagturnering og det er en glede for oss å forvalte denne rettigheten. Med denne forlengelsen er Viasat en av de sterkeste rettighetshaverne av premium sport i Norge. Vi vil fortsette å videreutvikle vårt premiuminnhold og ser frem til å tilby seerne den beste fotball- og sportsunderholdningen i verden, sier Kleppo.

Rettighetene er tilegnet gjennom TEAM Marketing, UEFAs globale agent for de kommersielle rettighetene til UEFA Champions League.

Related links

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Kontakter

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold