Gå videre til innhold
Viasat sender direkte i 3D fra Sony Open på Hawaii

Pressemelding -

Viasat sender direkte i 3D fra Sony Open på Hawaii

For andre året på rad sender Viasat Golf og Viasat 3D direkte hele helgen fra Sony Open på Waialae Country Club på Hawaii. Viasat Golf starter sendingene allerede natt til fredag klokken 01.00, mens sendingene i 3D går på lufta lørdag 14. januar og søndag 15. januar på Viasats dedikerte 3D-kanal Viasat 3D.

Helgens turnering er den første turneringen med fullt startfelt i årets PGA-tour. Ungdommen står i sentrum for overskriftene og fjorårets store spiller Webb Simpson spiller sammen med det asiatiske stjerneskuddet Ryo Ishikawa de første dagene av den populære turneringen.

- Det store spørsmålet i år er om Steve Stricker fortsette det gode spillet på Hawaii og vinne to turneringer på rad? Banen er blant de vanskeligste på touren når det kommer til fairwaytreff og favoriserer derfor spillere med rette utslag. Dette kommer til å bli utslagsgivende når det kommer til å kåre årets vinner, noe Mark Wilson gjorde i fjor, sier Viasat Golfs Fredrik Caspar Kracht.

Det er andre året på rad at Sony Open sendes både på Viasat Golf og på Viasat 3D. 3D-sendingen vil bli produsert med faste og håndholdte kameraer, noe som vil gi seerne en unik opplevelse av selv å være til stede når de avgjørende slagene slås. Viasat Golf sender direkte natt til fredag fra klokken 01.00. Viasat Golf og Viasat 3D sender direkte lørdag klokken 01.30 og søndag 01.00. 3D-sendingene sendes i reprise søndag og mandag klokken 19.00.

I tillegg til golf i 3D tilbyr Viasat direktesendte kamper i 3D fra UEFA Champions League og har også vist ishockey fra NHL i 3D. Viaplay tilbyr også 3D-innhold på nett og via Viasats HD-mottakere. Kanalen Viasat 3D er kostnadsfritt tilgjengelig for Viasats Gull-kunder på Viasats satellitt-TV-plattform, hos Altibox og Telenor. For å få utbytte av sendingene kreves 3D-TV, 3D-briller og Viasat Gull-abonnement.

Fredrik Caspar Kracht kommenterer Sony Open på Viasat Golf hele helgen. Viasats 3D-sendinger gjøres i samarbeid med SES Astra og Samsung.

Emner

Kategorier


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group, den internasjonale underholdnings-kringkastingsgruppen med størst geografiske utbredelse i Europa. MTGs Viasat Broadcasting driver 28 fri-tv-kanaler i 11 land og 38 betal-tv-kanaler i 32 land. Betal-tv-kanalene blir distribuert på Viasats egne satellitt-tv-plattformer i ni land, samt via tredjeparts-distributører (inkludert kabel, satellitt og IPTV) og internett. Disse fri-tv- og betal-tv-kanalene/plattformene når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land. MTG er også hovedaksjonær i Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster (CTC Media – Nasdaq: CTCM).

Modern Times Group er et selskap i vekst med salgsinntekter på 13,1 milliarder SEK og driftsresultat på 2,4 milliarder SEK i 2010. MTGs klasse A- og B-aksjer er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm (MTGA og MTGB).

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relatert innhold