Gå videre til innhold
Viasat Sport og Viaplay sikrer seg rettigheter til NBA

Pressemelding -

Viasat Sport og Viaplay sikrer seg rettigheter til NBA

Viasat Sport fortsetter satsingen på amerikanske idretter og har sikret seg rettighetene til å vise kamper fra den populære basketligaen NBA i ett år. Det betyr blant annet at stjerner som Kobe Bryant, LeBron James og Kevin Durant blir å se på Viasat Sport HD og Viaplay.

- Interessen for amerikanske idretter har økt betraktelig de siste årene og vi er stolte av å kunne styrke tilbudet vårt ytterligere med NBA, sier sportssjef i Viasat, Stian Kleppo.

NBA-sesongen begynner i slutten av oktober og Viasat Sport HD og Viaplay vil tilby tre direktesendte kamper per uke.

-Basket er en svært populær idrett med stor tilhengerskare i Norge. NBA er den største basketligaen i verden der de store talentene spiller. Vi har stor tro på NBA kommer til å bli en viktig rettighet for Viasat Sport og Viaplay, sier Kleppo.

Viasat Sport HD og Viaplay vil også vise det populære høydepunktprogrammet NBA Action. 


Related links

Emner

Tags


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.

Pressekontakt

Vegard Klubbenes Drogseth

Vegard Klubbenes Drogseth

Pressekontakt Administrerende direktør i Viasat Viasat +47 46415920
Line Vee Hanum

Line Vee Hanum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør, Nordic Entertainment Group Nyheter fra Nordic Entertainment Group. +47 92240464
Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relaterte nyheter