Følg Viasat Norge

Viasat TV To Go - ny strømmetjeneste til Viasats parabolkunder

Pressemelding   •   jun 01, 2015 12:10 CEST

I dag lanserer Viasat tjenesten Viasat TV To Go - en ny strømmetjeneste som gir Viasats parabolkunder tilgang til direktesendte TV-kanaler på iPad og Android-nettbrett. Ved oppstart tilbys opptil 36 kanaler uten tillegg i abonnementsprisen. Kanaltilbudet og tilgjengeligheten styrkes i tiden fremover.

Viasat TV To Go er tilgjengelig for Viasats parabolkunder via Viaplays app på iPad og Android-nettbrett. Etterhvert vil Viasat TV To Go også bli tilgjengelig på flere enheter.

– Enkelhet og tilgjengelighet er viktig for Viasat. Viasat TV To Go gjør direktesendte TV-opplevelser tilgjengelig overalt hvor det er nettilgang. Å kunne gi kundene våre muligheten til å strømme TV-kanaler både i og utenfor hjemmet på en enkel og brukervennlig måte er en viktig milepæl for oss. Nå er tjenesten på plass, og vi tror at Viasat TV To Go raskt vil bli et populært produkt for eksisterende og nye kunder, sier Vegard K. Drogseth, administrerende direktør i Viasat Norge.

I tillegg til å kunne se 36 direktesendte TV-kanaler får man også muligheten til å se programmer fra en rekke kanaler i opptak i 48 timer etter at det har vært sendt. Fordi Viasat TV To Go er tilgjengelig via Viaplays apper på iPad  og Android-nettbrett får man også automatisk tilgang til Viaplays rikholdige innhold, som også inkluderer muligheten til å se filmer og serier offline – når man ikke er tilkoblet internett med Viaplay-funksjonen som lar deg laste ned og ta med deg innholdet.

– Vi tror kundene våre vil sette stor pris på muligheten til å ta med seg TV-programmene absolutt overalt. Ikke minst vil mange som har internett på hytta eller i campingvognen nå få et bedre og mer fleksibelt TV-tilbud, sier Drogseth.

Følgende kanaler er inkludert i tilbudet fra oppstart:

TV3

TV6

Viasat 4

Viasat Nature

Viasat Crime HD

Viasat Explore HD

Viasat Film Action HD

Viasat Film Classic

Viasat Film Drama

Disney Junior Scandinavia

Viasat Film Family HD

Viasat Film HD

Viasat Film Comedy HD

Viasat History HD

Viasat Hockey HD

Viasat Sport HD

Viasat Fotball HD

Viasat Motor HD

Viasat Golf HD

Disney Channel

Disney XD

Nick Junior NO

VH1

Nickelodeon

VH1 Classic

BBC World News

MTV Hits

MTV

C More Fotball

C More Live HD

C More Hockey

C More Extreme

C More Tennis

C More Live 2

C More Live 3

C More Live 4

Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.