Følg Viasat Norge

Viasat, Viasat 4, Viaplay og Nordisk Film Kino inviterer til Super Bowl i Colosseum

Pressemelding   •   jan 22, 2015 13:03 CET

Natt til mandag 2. februar (norsk tid) møtes Seattle Seahawks og New England Patriots i Super Bowl-finalen i Glendale utenfor Phoenix i Arizona. Også i år inviterer Viasat, Viasat 4 Viaplay, Nordisk Film Kino og Colosseum til visning av den Viasat 4-sendte finalen på Norges største kinolerret.

Amerikansk fotball og NFL har en stor og dedikert tilhengerskare i Norge. Årets høydepunkt er utvilsomt Super Bowl, som mest av alt er en gigantisk utgave av vår hjemmelige cupfinale. For andre året på rad vises Super Bowl direkte og i sin helhet i Colosseums største sal. I fjor fulgte over 800 mennesker den over tre timer lange finalen mellom Seattle Seahawks og Denver Broncos i Colosseum. I år er det Seattle Seahawks og New England Patriots som møtes i finalen, og forventningen til finalen og arrangementet i Oslo Colosseum er store.

- Nordmenn ser ikke ut til å få nok av amerikansk fotball, og med Seattle Seahawks og New England Patriots i finalen er alt duket for en drømmefinale mellom to av de aller mest populære lagene i NFL. Med fjorårets Super Bowl-fest i Colosseum friskt i minnet ser vi frem til igjen å møte en stor skare med dedikerte fans av NFL i festmodus, sier Brand Manager for sport Espen Østerhaug i Viasat.

Fakta om Super Bowl i Oslo Colosseum

  • Dørene åpner klokken 21.00
  • Oppvarmingsshow med P4s Michael Andreassen starter klokken 21.30.
  • TV-sendingen med innslag fra festen på Colosseum på Viasat 4 starter klokken 22.00.
  • Pris per billett er 200 kroner.
  • Salg av mat og drikke (alt av drikke kan kjøpes i salen).
  • 18-års aldersgrense.

Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG), en internasjonal underholdnings-kringkastingsgruppe med virksomheter innen fri-tv, betal-tv, radio og innholdsproduksjon på fire kontinenter. MTGs Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett. MTG er også hovedaksjonær i CTC Media, Russlands ledende uavhengige tv-kringkaster. Modern Times Group er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.se for mer informasjon.