Gå videre til innhold
Viasport samarbeider med VM i gatefotball som arrangeres 29. august - 5. september
Viasport samarbeider med VM i gatefotball som arrangeres 29. august - 5. september

Pressemelding -

Viasport er stolt samarbeidspartner av Homeless World Cup Oslo 2017

29. august til 5. september arrangeres«VM i gatefotball» for første gang i Norge. Sammen med arrangør Frelsesarmeen deler Viasport lidenskapen til fotball og er stolt samarbeidspartner under mesterskapet.

Turneringen spilles på Rådhusplassen i Oslo, fra 29. august til 5. september, og vil by på 400 fotballkamper i løpet av 8 dager. Fellesnevneren for de 700 deltakerne, fra 53 nasjoner, er at de er hjemløse eller tidligere rusmisbrukere.

 - Vi er stolte over å få være en del av VM i gatefotball og glade for samarbeidet vi har med Frelsesarmeen under dette arrangementet. Dette viser mangfoldet, gleden og entusiasmen fotballen gir, uansett hvilken bakgrunn man har, sier Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i Viasat.

Inviterer til showkamp

Flere av Viasport og MTGs profiler vil i løpet av mesterskapet bidra, blant annet ved åpningen tirsdag 29. august og under finaledagen 5. september.

Åpningen 29. august kl. 14.00 ledes av P4s Michael Andreassen, mens det finaledagen inviteres til showkamp før finalekampene starter. Viasports eksperter Rune Bratseth, Christian Ramberg, Morten Langli og Petter Veland skal spille denne kampen mot turneringens HWC All Stars-lag.

Showkampen spilles tirsdag 5. september kl. 10.00 på Rådhusplassen.

Les mer om Homeless World Cup Oslo 2017 her.

Les mer om Viasport her.

Emner


Viasat Broadcasting er en del av Modern Times Group (MTG). MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) er et digitalt og internasjonalt ledende underholdningskonsern. Vi former fremtiden for underholdning ved å gi forbrukere innhold der de selv ønsker det. Våre merkevarer strekker seg fra TV og radio, til neste generasjons underholdningsopplevelser i eSport, digitale videonettverk og online gaming. MTG har sitt opphav i Sverige, og våre aksjer er notert på Nasdaq Stockholm ('MTGA' og 'MTGB'). Besøk www.mtg.com for mer informasjon. Viasat Broadcasting driver fri-tv- og betal-tv-kanaler som er tilgjengelige på Viasats egne satellitt-tv-plattformer og tredjepartsnettverk, og selskapet distribuerer også tv-innhold via internett.

Pressekontakt

Lene Forfang Paterson

Lene Forfang Paterson

Pressekontakt Pressekontakt Sport på Viasport, TV3 og Viasat 4. +47 48223899

Relaterte nyheter